07 Ağustos 2007

Ben son numara dedikçe...

Herkese teşekkürler yorumları için. Biliyorum ben sordum herkese fikrini. Gelen yorumların da geliyor olmasına çok seviniyorum ama herkes farklı bir şey söylüyor farkında mısınız? Bu da çok doğal. Çünkü zevkler ve renkler tartışılamaz. Çünkü hepimizin farklı bir zevki vardır. Ne güzel değil mi? Ya hepimiz aynı şeyleri seviyor olsaydık? O zaman felaket olurdu. Yorucu ama çok zevkli bir günden sonra Umut'un yeni tasarımlarını bulmak posta kutumda, şaşırtıcı olmadı. Bu sefer ben de fikrimi söyledim. Acaba dedim, meditasyon yapan biri yerine şöyle saksıda aromatik otlar falan olsa? Umut bir de güzel çaydanlık eklemiş. Eh, çay seven biri için bundan iyisi can sağlığı. Yarın daha bir alıcı gözüyle bakacağım. Bakalım daha neler gelecek? İyice buldumcuk mu oldum ne, şimdi ben de başlayacağım, şunun şurasına şunu koysak demeye. Umut istifa etmeyi düşünmüyorsun değil mi? Her Güne Bir Logo başlıklı bir yarışma düşünüyorum, ne dersin(iz)? (Şaka şaka, o zaman iş falan yapamam ki???)

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Tijencim, bence en guzeli sonuncusu olmus. Saksilar daha guzel gitmis sitenin icerigine ve senin ilgi alanina sanki. Tabi sen karar vereceksin. Kolay gelsin:)

Nilufer

Adsız dedi ki...

günaydın,
sayfa cok güzel olmuş.
not:dharma yayınlarının adresi değişti bildiğim kadarıyla . sizin verdiginiz site bir yazılım firması sanırım.
sevgiler,
binnur özmen
hayattan renkler grubundan

Nukhet dedi ki...

Renkleri her zaman cok severim, beni hayata karsi daha bir gulumser olmaya iter renklerinn varligi. O yuzden sayfani cok begendim Tijen, diger hallerini gormedim ama bu hali cok hos. GUle gule kullan. Sevgiler

Tijen dedi ki...

Binnur teşekkürler bilgi verdiğin için, bir bakayım yeni adresine.
*
Sevgili Nüket ve Nilüfer,
Teşekkürler yüreklendirici yorumlarınız için.

tata dedi ki...

Tijen'cigim, hergün dogru yere mi geldim diye bakiyorum saskinlikla. Sekiller degisedursun sen hep aynisin. Cok güzel buluyorum ben bu arayislari, keske benim de umudum (!)olsa blogum icin.
Ikinize de sevgiler ve güzellikler.

Binnur A. Ö. dedi ki...

Tijen merhaba,
logo sayfaya yeni bir nefes getirmiş. Umut iyi ki elini atmış bu ise. Cok yakısmıs sayfana boylesi bir fark..
Gule gule kullan.
Bu arada ipe senin gibi bir yıgın kitap dizmek icin sabırsızlanıyorum. Simdilik bir biliyorsun benim ki:)
Sırada ikicni var. Cok titizlenerek calısıyorum. Simdi senin bu kitaplarina bakinca iste bu yuzden ne kadar cok emek ve ne kadar cok zaman ayrilmis eserler olduklarıni daha iyi görebiliyorum.
Seni tekrar tebrik etmek istedim.
Tüm emegin icin.

bir demet feslegen dedi ki...

Sevgili Tijen
Çok beğendim sayfanın yeni görünüşünü, sıcacık olmuş, güle güle kullan
Sevgiler